perjantai 6. syyskuuta 2013

Syysuutuuksia tällä viikolla

 photo Tila_march_AW13_zps47e5c192.jpg

Tällä viikolla syksyn toimitukset jatkuivat Tila Marchin laukuilla ja kengillä sekä Vincen ihanilla neuleilla.

Ranskalaisen Tila Marchin nahkalaukut ovat ajattoman tyylikkäitä ja täydellisen kokoisia arkikäyttöön. Nyt tullut laukkumallisto on nimeltään Zelig. Mallistosta tuli reilumman kokoinen käsilaukku Zelig Cabas kirkkaan sinisessä värissä, murretun mudan värinen olkalaukku ja iso lompakko. Ensimmäisessä lähetyksessä saapui myös kaksi kenkämallia, Flat Booty Morritz (kuva blogin uutta-sivupalkissa) ja Platform Sandal Megeve. Kummatkin kenkämallit tulivat mustassa mokkanahassa.

 photo Vince_Crew_Neck_zps56f6919a.jpg

Amerikkalaisen Vincen neuleet tuovat kivaa luksusta arkeen. Neuleet on valmistettu pehmeästä kashmirista tai villa kashmir -sekoitteesta. Leikkaukset ovat rennon väljiä ja jokaisessa neuleessa on kiva yksityiskohta, joka tekee niistä raikkaan erilaisen.

Yksinkertaisen kaunis liukuvärjätty Oversized Crew Neck on moderni neulevaihtoehto syksyiseen vaatekaappiin. Värjäys liukuu utuisesta meleeratun harmaasta syvään musteensiniseen. Unelman kevyt ja pehmeä raidallinen kashmirneule tuli kahdessa värissä, luonnonvalkoisena ja vaalean meleeratun harmaana. Ilmojen viiletessä on ihana pukeutua reilunkokoiseen harmaaseen pooloneuleeseen. Neuleessa on suora, väljä leikkaus ja alaspäin kapenevat hihat. Seamed Vee -neuleen väljää leikkausta tasapainottavat kapeat hihat ja helman sivujen halkiot. Neuleen värinä harmaalla meleerattu luonnonvalkoinen.

 photo Striped_sweater_zps1b946b53.jpg

 photo Roller_Seamed_Vee_zpscfeda695.jpg


Ei kommentteja: