torstai 12. joulukuuta 2013

Joululahjaideoita osa 1

 photo gaudete-gifts-6_zps7dbe8e0f.jpg

Laadukkaisiin ja ajattomiin joululahjoihin panostaminen on aina kannattavaa ja ilahduttaa erityisen paljon lahjan saajaa. Huolella valitut lahjat kestävät aikaa ja pysyvät saajallaan käytössä pitkään.

Acnen rennon tyylikkäät raikkaanväriset colleget ja harmaa huppari sopivat moneen eri tyyliin. Selkeälinjainen college käy neuleen sijasta yläosaksi hameelle tai housuille, sekä rennosti farkkujen kanssa. Värivaihtoehtoina raikas Bone White ja pirteä Tangerine. Pitkä harmaa huppari sopii hyvin kapeisiin farkkuihin tai legginseihin sekä keveän mekon kaveriksi.

 photo gaudete-gifts-8_zps3c6c2874.jpg

Laadukkaat nahkatuotteet sopivat lahjaksi kaiken ikäisille. Ranskalaisen Tila Marchin laukut ja lompakot on valmistettu laadukkaasta nahasta ja niissä on hyvin huomioitu käyttömukavuus. Laukuissa on mahdollisimman vähän metalliosia, joka tekee isommastakin laukusta kevyen kantaa. Lokeroita ja taskuja on juuri sopivasti, jotta tavarat löytyvät helposti.

Ruotsalaisen Rikan pienet nahkapussukat ja kirjekuorilaukut ovat monikäyttöisiä ja helppoja pitää mukana. Kirjekuorilaukkuja löytyy sekä käärmeennahka-jäljitelmällä, että Rikan laukkumallistosta tutulla tähtikirjailulla. Nahkalaukuissa on vaihtoehtoina kaksi erilaista olkalaukkua: tähtikuvioinen Zoe värissä Bloody Orange ja musta satulalaukku Yoko. Mustat nahkakäsineet ovat sekä käytännöllinen, että laadukas lahja, kuvan villavuorelliset hansikkaat ovat Whyrediltä.


Ei kommentteja: