perjantai 13. joulukuuta 2013

Joululahjaideoita osa 2

 photo gaudete-gifts-2_zpsc07e54d9.jpg

Pehmeä ja lämmin joululahja on aina kiva saada. Laadukas neule säilyy vaatekaapissa pitkään ja pohjoisen ilmastossa niitä ei koskaan ole liikaa. Omaankin vaatekaappiin mahtuu aina yksi neule lisää...

Ranskalaisen Iron neuleissa on muhkeutta ja yksityiskohtia. Mustavalkoisessa Caterina-neuleessa on kaunis elävä pinta ja klassinen selkeä malli. Hiekanvärinen Ibbie-neule on valmistettu pörröisestä alpakkapuuvilla-sekoitteesta ja on ihanan lämmin päällä. Puhtaanpunainen palmikkoneule Benita tuo väriä kasvoille, materiaalina pehmeä merinovilla. Palmikkoneuleesta on myös musta lyhythihainen vaihtoehto, joka sopii hyvin kevyempänä töihin. Reipas tasaraitainen Barbara-neule sopii rentoon pukeutumiseen tai mustavalkoiseen vaatekaappiin.

 photo gaudete-gifts-4_zpseee6f8fe.jpg

Amerikkalaisen Vincen neuleet ovat tunnettuja selkeistä linjoista ja ihanan pehmeistä, laskeutuvista materiaaleista. Ribattu luonnonvalkoinen villakashmir-neule Elbow Patch Rib Crew saa kivaa kontrastia kyynärpäiden mustista nahkapaikoista. Syvän tummansininen kashmirneule Ribbed Shoulder Tunic on hyvä esimerkki Vincen ajattomista ja selkeistä neuleista. Kapeat hihat tasapainottavat muuten väljää siluettia. Tweed-pintainen väljä neuletakki Tweed Coat on juuri sellainen johon talvipäivänä on mukava kietoutua.

Kivoja ja lämpimiä neuleita löytyy myös Acnen ja Whyredin valikoimasta.

Fredan pikkujoulupäivänä lauantaina tarjoamme asiakkaillemme kaikki syksyn ja talven neuleet -30%. Saat edun myös verkkokaupasta lauantain aikana. Kaikki Fredan pikkujoulussa mukana olevat liikkeet ovat lauantaina avoinna klo 11-17. Tervetuloa jouluisille ostoksille sekä nauttimaan glögiä ja pipareita!

Ei kommentteja: