maanantai 20. tammikuuta 2014

Basics

 photo Wonder_linen_zpsb65fa908.jpg

Wonder Linen t-paita 100€, saatavilla värit Grey melange, Black, Bone White ja Dark Purple

 photo Copy_linen_zpsef314c2f.jpg

Copy Linen t-paita 85€, saatavilla värit Black, Bone White ja Grey melange

 photo Zony_Bijou_zps6bdf2362.jpg

Zony Theatre toppi 100€ ja Bijou Generic t-paita 65€, saatavilla värit Black ja Optic White

Sesongin vaihtuessa on hyvä päivittää vaatekaapin perusjuttuja: t-paitoja ja farkkuja. Acnen parhaiden t-paitojen ja farkkujen mallit säilyvät samana kaudesta toiseen, vain värit ja materiaalit hiukan vaihtuvat.

T-paidoissa, kuten neuleissakin, kannattaa kiinnittää ostaessa huomiota materiaaliin ja leikkaukseen. Pehmeät luonnonmateriaalit kuten pellava ja puuvilla hengittävät sekä tuntuvat ihanilta iholla. Parhaat t-paidat ovat viimeisteltyjä, mutta samalla mukavan rentoja päällä. Acnen t-paidoissa löytyy klassista o-aukkoista t-paitaa kuten Copy ja Bijou, sekä väljää laatikkomaista leikkausta kuten Wonder. Copy ja Wonder löytyvät tällä hetkellä Gaudetesta pellavaisena, Bijou Generic puuvillaisena.


 photo Skin5_zps140f42ab.jpg

Skin 5 Black 160€ ja Deep 200€

 photo Skin5_pistol_zps33cf90ce.jpg

Skin 5 Pistol 220€

Acnen suosituin farkkumalli on Skin 5. Farkku on malliltaan kapea ja istuva, vyötärö on siinä takaa hieman korkeampi kuin edestä. Skin 5 -farkkumalli sopii monelle eri ikäiselle ja malliselle naiselle. Gaudetessa on myynnissä neljä eri pesua: Black, Deep, Pistol ja Mamba. Black on tasainen musta pesu, Deep aavistuksen kulutettu musteensininen pesu ja Pistol pesty musta pesu, jossa Pistol-nilkkureista tutut vetoketjut lahkeissa takana. Uusimpana pesuna tuli Mamba, jonka pinta muistuttaa nahkaa.

 photo Skin5mamba_zps4e3c5401.jpg

Skin 5 Mamba 210€

Acnen toimitukset jatkuvat ja uutta alkaa nyt tulla myös kevään ja kesän päämallistosta. Viimeisiä toimituksia pre-mallistosta oli viime viikolla tulleet Wave Denim farkkupaita värissä Medium Denim ja keveä korkosandaali Tillie (kuva blogin uutta-sivupalkissa). Ensimmäisenä päämallistosta tuli raikas printticollege Angle Printed (kuva blogin uutta-sivupalkissa) ja Wonder Linen t-paidat sekä musta Zaar Linen toppi.

Ei kommentteja: