keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Beige and black

 photo Beige_Black_zps5b56990a.jpg




 photo Beige_zpsc96216f0.jpg

Moderni ja raikas versio klassisesta jakkupuvusta on helppo yhdistää oman vaatekaapin luottovaatteisiin. Materiaali ja yksityiskohdat tuovat nämä Acnen hame ja jakku yhdistelmät tähän päivään, vaikka leikkaus on klassisen ajaton.

Vaalea beige näkyy tänä keväänä useiden merkkien tuotteissa. Acnen Icon Rustic hameesssa on kiva kontrasti naisellisen leikkauksen, kankaan rouhean pinnan ja isojen metallivetoketjujen välillä. Samasta kankaasta valmistettu jakku on istuva ja hiukan armeijahenkinen.

 photo Icon_rustic_zps4eb7d65a.jpg

 photo Beige_skirt_zpse7f98331.jpg

Tyylikäs musta on aina helppo valinta jakun ja hameen väriksi. Mielenkiintoiseksi mustan tekee, kun valitset kankaan sijasta nahan tai mokkanahan. Kevyt nahkainen tai mokkanahkainen jakku sopii sekä suoran housun, että hameen yläosaksi ja rennommin yhdisteltynä farkkujen kaveriksi. Siistin mokka- tai nahkahameen voi yhdistää moneen erilaiseen yläosaan tyylistä tai fiiliksestä riippuen. Materiaalina mokka ja nahka on kestävää, kun valitset ajattoman ja selkeän mallin, se kestää myös aikaa ja pysyy käytössäsi pitkään.

 photo Black_zpsef7cc74c.jpg

 photo Mina_zps181f4e01.jpg

Ei kommentteja: